Behandlingar

BICOM BIORESONANS


Behandlingen stimulerar cellerna att återfå sin friska energi genom elektromagnetiska frekvenser. Bicom Bioresonans kan upptäcka och balansera blockeringar, förstärka det goda och släcka ut det dåliga.

När våra kroppar är sjuka eller försvagade har cellområden förlorat sitt naturliga svängningsmönster/frekvens.

Med bioresonansanalys kan man söka efter eventuella allergier, bakterier, virus, svamp, parasiter eller annan obalans som stör kroppen.


Det finns behandlingsprogram för till exempel allergier, matsmältning, imunsystem, lung- och muskulärsystem mm. Bicom Bioresonas skapar ej någon egen frekvens, det innebär att man inte kan behandla något som inte finns i kroppen. Metoden är smärtfri och utan läkemedel. Antalet behandlingar som behövs beror på hur länge kroppen varit i obalans.

CAV / RF


Behandlingsmetoden innebär att man med cavitation (CAV) och radiofrekvens (RF) stimulerar njurar, lymfsystem, tarmar och lever. Vanligvis används CAV / RF för att punktbehandla fettansamlingar och celluliter men med den här behandlingsmetoden ger den ett kraftfullare sätt att få bort svullnader och ödem på. Många tycker också att den lindrar muskelvärk, ledverk och inflamationer.


Cavitation (ultraljud) får fettceller att vibrera, vilket leder till att deras membran ”sprängs” och fettet hamnar utanför cellerna i lymfan. Fettet och slaggprodukterna avlägsnas den naturliga vägen genom lymfan och urin. Detta sker utan att påverka omgivande struktur. Andra typer av celler (ex hud) och blodkärl påverkas endast genom ökad cirkulation.


Radiofrekvens (radiovågor) smälter de ”sprängda” fettcellerna och genom att luckra upp sammanväxningar i hud och bindväv löses stagnationer upp. Eftersom RF ökar cirkulationen i blod- och lymfcirkulation så hjälper det kroppen att få ut överflödig vätska och slaggprodukter, vilket gör att svullnader och ödem dämpas eller försvinner. Dessutom stramar RF upp huden genom stimulering av kollagen och elastanbildning, vilket är bra mot rynkor, slapp hud och hudbristningar.

ZONTERAPI


Zonterapi är en behandlingsform som bygger på att hela kroppen motsvaras av zoner på fotsulan samt på händer, öra och ansikte. Genom att stimulera dessa zoner kan man identifiera obalans och problem, samt hjälpa kroppen att må bättre.


Med hjälp av zonterapi så kan jag identiferia de zoner som ömmar och alltså indikerar obalans i motsvarande kroppsdel eller organ. När problemområderna identifieras stimuleras zonerna för att öka blodgenomströmmningen. Detta påskyndar kroppens arbete med att återställa balans.

Vill du boka en behandling?